Appelsienen en clementines

Llusar, actief sinds 1926 vanuit de regio Valencia, Spanje, is de specialist in het telen van appelsienen en clementines.
Het citrusmerk Llusar is opgebouwd door steeds op zoek te gaan naar de juiste variëteit en de beste productiemethoden. Het doel bestaat eruit om steeds een mooi en lekker fruitproduct op de markt te brengen.

LLUS10 homepage_llusar LLUS7

Familiebedrijf

Net zoals Guidofruit is LLusar een familiebedrijf waar men leeft voor hun producten en klanten. Llusar heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt om hun producten op een prachtige wijze te presenteren.

Llusar en Guidofruit

Het merk LLusar wordt het hele jaar door Guidofruit te Brussel vertegenwoordigd.

In het Spaans productieseizoen hebben we alle dagen verse vrachten binnen van LLusar appelsienen, clementines, clemengold, orri, enz.. Tijdens de zomermaanden importeren we sinaasappelen en nadarcott uit Zuid-Afrika onder het merk LLusar. Ze hebben namelijk ook overzeese plantages zodat we het hele jaar door een kwaliteits sinaas kunnen aanbieden. Door de passie voor citrus en jarenlange ervaring is het merk LLusar een vaste waarde geworden in de Belgische markt. Geliefd bij winkelier, en consument, kortom een must voor u als groot- of fruithandel.

Contacteer ons
Interesse in Llussar appelsienen en clementines voor uw supermarkt, groot- of kleinhandel? U kan bij ons terecht of we brengen U in contact met een groothandelaar in de buurt.
Contacteer ons