Guidofruit is in België al meer dan een halve eeuw actief als importeur van groenten en fruit uit diverse fruitregio’s zoals Spanje, Italië, Frankrijk, … Vanuit Brussel verzorgen we de leveringen over heel België aan groothandels, supermarkten, marktkramers, exporteurs en verwerkers,..
Het bedrijf werd in 1963 opgericht door Guido Heerman en zijn echtgenote, waarna de zonen voor de opvolging zorgden. Ondertussen staan Dirk Heerman en Guido Junior Heerman garant voor de topkwaliteit fruit die dit familiebedrijf iedere dag opnieuw brengt.

Partnerships met fruitproducenten uit Spanje, Italië, …

Guidofruit werkt rechtstreeks met producenten uit het buitenland en kan op die manier steeds de mooiste en lekkerste producten importeren in België.

Door de jaren heen hebben we in het buitenland zeer goede relaties opgebouwd waardoor we dagelijks in contact zijn met de producent zelf en we zo steeds over de meest nauwkeurige informatie beschikken.

Het grootste deel van de fruitproducten komen uit Spanje of Italië maar we importeren steeds vaker ook overzees fruit.
We verhandelen in hoofdzaak seizoenproducten omdat het onze overtuiging is dat deze garant staan voor een optimale kwaliteit. Onze fruitspecialiteiten zijn onder meer aardbeien, druiven, appelsien, clementines, perziken, nectarines, kersen, meloenen,.. Daarnaast verhandelen we ook een ruim assortiment aan Spaanse groenten.

LLUS1

LLUS2

IMG_0680

IMG_0819

Europees centrum groenten en fruit te Brussel

Ingevoerde fruitproducten bieden we te koop aan op het Europees centrum groenten en fruit gelegen te Brussel. We leveren aan menig groothandelaar op de diverse provinciemarkten alsook exporteurs, supermarkten, marktkramers, winkeliers,.. .

Onze klanten krijgen dagelijks de kans om onze verse producten te komen bezichtigen in onze magazijnen te Brussel. We zorgen er steeds voor dat onze verse goederen vermarkt worden aan een correcte prijs voor zowel klant als producent, we doen het uiterste om steeds een continuïteit te hebben in onze producten en merken zodat onze klanten steeds hun vertrouwde merk en kwaliteit kunnen aankopen.

Contacteer ons
Interesse in ons bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
Contacteer ons